Op zoek naar studentenwerk?

2 min read
studenten uitzendbureau

Als student is het niet eenvoudig om aan gepast werk te komen, vaak wil je flexibel kunnen zijn wat voor veel werkgevers niet ideaal is. Gelukkig kun je via een studenten uitzendbureau wel aan die geschikte bijbaan komen, het uitzendbureau weet namelijk welke bedrijven er interesse hebben in studenten. Zij kennen de studenten en de stad om de studenten altijd op de goede plaats te krijgen. Een goede selectie betekent de juiste student op de goede plek.

Werven en selecteren van studenten

Door selectief te werven en selecteren, kun je er als bedrijf vanuit gaan dat je de studenten op de werkvloer krijgt waar je iets aan hebt. Als de student het werk leuk vind en zich op zijn plaats voelt, is het voor beide partijen beter en eenvoudiger functioneren. Ook wanneer je snel mensen nodig hebt als bedrijf, kun je gebruik maken van een studenten uitzendbureau. De studenten die worden geselecteerd zijn enthousiast om er echt iets van te maken, en om te investeren in de toekomst met gepast werk.

studenten uitzendbureau

Eenvoudig online solliciteren

Je kunt er niet meer omheen als studenten uitzendbureau ook de diensten online aan te bieden aan de studenten, op de website van recruitastudent.nl vind je in verschillende branches leuke banen waar je als student lekker flexibel kunt werken. Voor werkgevers is het ideaal, je bent af van het zoeken naar geschikte studenten. Geen last meer van werven en selecteren en sollicitatiegesprekken voeren, het uitzendbureau neemt dit van je over zodat je direct kunt genieten van een geschikte student.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *