Coaches

Gedurende de masteropleiding is er naast inhoudelijke verdieping en praktijkervaring ook aandacht voor jouw individuele, persoonlijke ontwikkeling in de vorm van intervisie. Deze intervisie vindt plaats in kleine groepen, onder begeleiding van professionele en ervaren coaches.

Bekijk hier de coaches:

Trainer-coach: Drs. Menda Groeneveldt, Emgee
Menda Groeneveldt is sinds 2006 verbonden aan de Hogeschool Utrecht waar ze vaardigheidstrainingen geeft aan de masterstudenten en hen individueel begeleidt in de vorm van coaching. Zij is begonnen bij de Master of Engineering, toen bij de MUAD en inmiddels ook bij de Master of Informatics.

Aan het begin van haar loopbaan heeft zij een aantal jaren als trainer bij Bureau Zuidema gewerkt waar zij zich het trainersvak eigen heeft gemaakt. Inmiddels werkt ze al jaren vanuit haar eigen Bureau Emgee. Haar focus als trainer en coach is persoonlijke effectiviteit waarbij het vooral gaat om het effect van gedrag; Zet je het juiste gedrag in om je doelen te bereiken?

Menda typeert zichzelf als iemand die makkelijk contact maakt en aanvoelt wat mensen beweegt. In haar werk is zij soms sturend, vaak ondersteunend; altijd persoonlijk en betrokken, daadkrachtig en energiek.

Naast haar werkzaamheden bij de Hogeschool geeft ze ook trainingen bij opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Klanten die Menda inhuren voor training en advies zijn onder meer Bureau Zuidema, politie Haaglanden, gemeente Doesburg, Rabobank, Volker Wessels.

 

Trainer-coach: Ir Regine Kruijsdijk, Gien Organisatie Advies
Regine Kruijsdijk is sinds 2004 verbonden aan diverse opleidingen binnen de Hogeschool Utrecht en sinds 2010 als trainer-coach persoonlijke vaardigheden aan de MUAD. Haar achtergrond is technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Vanaf 1994 heeft ze als organisatieadviseur bij Turner de rol vervuld van ‘adviseur’, ‘sparringpartner’ en ‘bruggenbouwer’ in complexe organisatieveranderingsprocessen. Ze ontwikkelde daar haar talent van het aanboren van de energie van mensen en teams. Sinds 2002 werkt ze vanuit haar eigen bureau Gien Organisatie Advies. Vanaf 2005 heeft Regine haar focus verlegd van de bedrijfskundige inhoud naar de persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit van mensen en teams. Regine zoekt de verbinding, is enthousiast, betrokken, pragmatisch, intuïtief, open en direct. Ze gelooft in de waarde van het ontwikkelen van talenten langs de weg van persoonlijke drijfveren.

Volg ons op:

Ga naar LinkedIn groep  Ga naar Twitter  Ga naar YouTube kanaal

 

Contact:

MUAD
PAdualaan 99, Utrecht
muad@hu.nl

 

Geaccrediteerd door:

Logo NVAO
 

Deelnemende hogescholen:

      Naar de website van Saxion Hogescholen